04 december 2015

Groninger Kampioenschappen 2016

Op 15, 16 en 17 januari organiseert TTV Oldambt in samenwerking met WTTC voor de laatste keer de Groninger Kampioenschappen in de sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten.
Op vrijdagavond is het de beurt aan de veteranen. Dit is een open toernooi waarbij iedereen van 35 jaar en ouder mee kan doen. Dus ook spelers uit Drenthe en Friesland !!! Aanvang is 19.00 uur.
Op zaterdag is het de beurt aan de jeugd uit de regio Groningen. Aanvang hier is 9.00 uur. Daarnaast wordt het basisscholentoernooi tafeltennis gehouden om het kampioenschap van de gemeente Oldambt. Scholen kunnen hierbij met teams van vier spelers meedoen. De winnaar wordt uitgenodigd om mee te doen aan de landelijke finale van Tablestars the Battle.
Op zondag mogen de senioren uit de regio Groningen een gooi doen naar de titels in de diverse licentieklassen.
Daarnaast is er weer een open toernooi voor elitespelers vanaf 13.00 uur. De organisatie is druk bezig een goede bezetting rond te krijgen. Enkele noordelijke toppers hebben al toegezegd mee te doen. Nieuw is daarnaast een toernooi voor oud internationaals. Ook hier hebben zich al een aantal voor gemeld.

Het beloofd weer een groot spektakel te worden ook mede dankzij de unieke aankleding met loungebanken bij de centercourts en zitjes in het middenpad. Ook is er weer een koffiecorner in de grote zaal. Op sommige momenten word er in drie zalen gespeeld op 36 tafels. In tegenstelling tot andere toernooien is er geen inschrijfstop dus iedereen die zich voor 23 december aanmeld kan meedoen. Dus meld je bij de toernooicoӧrdinator van je club of stuur een mail naar gk@ttvoldambt.nl.