14 mei 2018

Gratis Table Stars Trainers workshop in Noord

Gratis Table Stars Trainers workshop in Noord op 14 juni in Vries

De Tafeltennisbond is druk bezig met het uitbreiden en updaten van Table Stars. Een van die onderdelen is het aanbieden van een workshop Table Stars voor oudere jeugdleden, ouders van jeugdleden, verenigingsvrijwilligers, TT1-begeleiders of TT2/TT3 trainers. Leer in één avond alles over Table Stars en wordt een echte Table Stars trainer!

Wanneer: Donderdag 14 juni 2018
Waar: TTV Vries
Adres: Oosterkampen 1, 9481 AK  Vries
Tijd: 19.30 – 22.30 (19.15 inloop)
Inschrijven:  Schrijf je hier in voor de workshop

Vragen over de Table Stars trainersworkshop kunnen gesteld worden aan Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.

Eerst dit even lezen!
Via het bericht op de site van de Nederlandse Tafeltennisbond vind je een nieuwsbericht waarin uitgelegd staat wat de workshop inhoud, voor wie het geschikt is en hoe je het Table Stars trainerscertificaat kan bemachtigen. Klik op de link voor het landelijke bericht over de Table Star trainers workshop.

(Mocht het blijken dat inschrijvingen de groep te groot is voor één workshop dan zal er tweede workshop gepland worden welke plaats zal vinden op dinsdag 19 juni bij Delta Impuls in Haskerdijken)

Table Stars in de afdeling Noord
Afdeling Noord heeft diverse mogelijkheden voor verenigingen die met Table Stars aan de slag willen gaan. Zo kent de afdeling een algemene stimuleringsregeling, verenigingen die Table Stars inzetten als wervingsactiviteit kunnen hiervoor subsidie aanvragen. Het vernieuwde Table Stars lespakket kan inclusief batjes gratis geleend worden van afdeling Noord.

Table Stars is dermate belangrijk voor de werving van jonge leden dat we binnen onze afdeling een eigen Table Stars Promotieteam hebben:  op verzoek van tafeltennisclubs verzorgen zij op basisscholen clinics, gymlessen of andere wervingsactiviteiten om tafeltennis in de schijnwerpers te zetten! Meer informatie is te vinden via de bijlage onderaan het bericht.


Wil jouw vereniging het Table Stars Promotieteam inzetten en zo een stimulans geven aan ledenwerving? Of het je vragen over Table Stars? Neem dan contact op met afdelingsondersteuner Matthias Dul: afdelingsondersteuner@nttbnoord.nl,  Tel. 06 34 26 05 18.