26 februari 2018

Geslaagde start van de Table Stars toernooientoer bij TTV Actief!

TTV Actief heeft afgelopen zaterdag 24 februari in samenwerking met de afdeling Noord een starterstoernooi voor de Table Stars georganiseerd. De Table Stars Jeugdcompetitie is de competitie voor startende jeugd.

Er was een mooie opkomst met 16 deelnemers van in totaal 8 verschillende verenigingen! Deze konden zich inschrijven als beginner, dit zijn spelers die nog geen competitie spelen en ze kunnen wel een balletje opslaan en terugbrengen op tafel, of als starter, zij spelen in de starterscompetitie.Het is een erg gezellige middag geweest, er hing een erg gezellige sfeer onder de deelnemers, maar ook zeker onder de ouders van de deelnemers.

Bij de beginners was een klein groepje van 4 deelnemers en de starters telden 12 spelers.
Na de poulewedstrijden en de kruisfinales werd er door afdelingsondersteuner Matthias Dul van NTTB Noord nog een soort mega rond de tafel georganiseerd op de hoop de kinderen moe te krijgen: helaas, dit is niet gelukt, want als de kinderen lol hebben lijken ze nooit moe te worden!

De organisatie van TTV actief kijkt met goede gevoelens terug op een leuk en gezellig toernooi, wat ons betreft is dit toernooitje voor herhaling vatbaar.