11 september 2019

Feestelijke start voor de Table Stars

Zaterdag 7 september 2019 was de startdag in Assen met 50 deelnemers van de Table Stars: de starters in de starterscompetitie en de gevorderde spelers in de topcompetitie.

Vele nieuwe gezichten vandaag dus een dag vol kennismaking: met elkaar, het spelen van wedstrijden en het spelenderwijs kennismaken met de mogelijkheden van de sport dankzij de strakke organisatie van het Table Stars Promotieteam waarbij er onder andere een training, ook met meer ballen en verschillende spelletjes vol uitdaging waren!

Natuurlijk ontbraken ook de spelregels (zie ook www.tafeltennismasterz.nl) niet: er werd een echte quiz georganiseerd waarbij de praktijk meteen toegepast kon worden in de wedstrijden die daarna werden gespeeld en de wedstrijdformulieren ontdekt en ingevuld konden worden.

Nadat de clubs onlangs met elkaar om de tafels hebben gezeten wilden de jeugdleden dit ook en werd deze geslaagde startdag afgesloten met een grote 'rond de tafel' !

Vragen over deze Table Stars jeugdcompetitie? Check www.nttb.nl/noord/competitie/competitie voor deze competitie, informeer erover bij uw club en anders kunt u uw vragen stellen via tablestarsjeugdcompetitie@nttbnoord.nl

De spelregel- en coachboekjes zijn in een handig zakformaat verkrijgbaar en te bestellen via https://www.nttb.nl/producten/overige-nttb-artikelen. Meer informatie hoe je je spelregelbewijs kunt halen kun je lezen via https://www.nttb.nl/nieuws/tafeltennismasterz-komt-eraan