09 mei 2019

Een workshop voor Fifty+ViTT bij jouw vereniging?

Voor welke doelgroep liggen er kansen bij jouw vereniging? Misschien de doelgroep 55+?
Wil jouw vereniging dit voorjaar gastheer zijn van een workshop voor Fifty+ViTT waarbij trainers opgeleid worden om training te geven aan deze doelgroep?

In elke afdeling is het mogelijk om één keer deze gratis workshop voor trainers aan te bieden vanuit de landelijke bond en wordt gegeven door Marit Martens-Scheers. Marit laat naast de organisatorische en inhoudelijke kant ook zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je een leuk en passend programma kunt aanbieden, waarbij plezier voorop staat!
Marit is bewegingsagoog en heeft als projectmedewerker het project Fifty+ViTT opgezet voor de NTTB.

Marit Martens-Scheers

Circa 15 verenigingen in Nederland werken al met dit uitstekende programma voor ‘ouderen’ die (weer) willen gaan bewegen/sporten, maar niet gelijk te intensief. Daarnaast is het sociale aspect in deze leeftijdscategorie een belangrijk onderdeel.

Om ook een beeld te krijgen van wat mogelijk is in de toekomst als er Fifty+ViTT wordt aangeboden op een vereniging een linkje naar een promotiefilm:  https://www.youtube.com/watch?v=AOCkO1wv3zg

Wilt u gastheer zijn voor deze workshop? Dit zijn de mogelijkheden:
Data:                    03-06 , 12-06, 13-06, 24-06, 25-06, 27-06
Tijden:                  standaard tijd is 19:30-21:30 uur,  aan te passen naar 20:00-22:00 uur

Ziet u mogelijkheden bij uw club ?  Geeft het dan vóór donderdag 16 mei 2019 door aan de afdelingsondersteuner van de afdeling via afdelingsondersteuner@nttbnoord.nl