04 januari 2016

Driedaags trainingskamp Anne Vlieg

We zijn verheugd te kunnen melden dat na het succes van vorig jaar er een tweede editie van het driedaagse trainingskamp van Anne Vlieg bij MTV'14 uit Mantgum gaat plaatsvinden. Op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus 2016.

Wees er snel bij met aanmelden want het is een 'limited edition' met maximaal tien deelnemers! Dat garandeert dus veel persoonlijke aandacht van de oud-international en eredivisietrainer van Klimaatgroepstars uit Middelstum.

Vorig jaar deden er volwassenen uit Friesland en twee jeugdtafeltennissers aan mee. Ook nu staat het trainingskamp weer open voor tafeltennissers van elk niveau. Iedereen die graag zijn of haar techniek of tactiek wil verbeteren is van harte welkom! Uit Friesland én de rest van de tafeltenniswereld natuurlijk. Campings en Bed & Breakfasts zijn er voldoende in de regio.

Meedoen kost 80 euro per persoon en voor 20 euro per persoon krijg je er ook nog eens drie dagen lang een compleet verzorgde lunch bij. Eigen eten en drinken meenemen mag natuurlijk ook altijd.

Meld je aan op tafeltennismantgum@gmail.com of via 058-2894432. Ook voor meer informatie kun je daar terecht.