01 maart 2016

Clinic Aerobic Table Tennis tijdens NK

Tijdens het NK van ons allemaal vinden er leuke side events plaats. Zo is er voor iedereen, naast toptafeltennis kijken, wat te doen. Op de zondag kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een clinic Aerobic Table Tennis. Deze staat onder leiding van de oprichter zelf: Steve Rowe.

De NTTB heeft Steve Rowe als ‘special guest’ uitgenodigd tijdens de NK. Hij zal op verschillende momenten Aerobic Table Tennis demonstreren en de NTTB en Aerobic Table Tennis gaan formeel dat weekend de samenwerking bekrachtigen. Aerobic Table Tennis komt naar Nederland!

Het komend half jaar organiseert de NTTB  op verschillende locaties een clinic Aerobic Table Tennis ter kennismaking op een nieuw programma aanbod dat in de Nationale Sportweek gelanceerd wordt.


foto's Theo Bense (copyright NTTB)

Aerobic Table Tennis is een nieuwe vorm van bewegen op muziek waarbij tafeltennisbewegingen centraal staan. De slogan is Keep Fit, Have Fun en Learn Table Tennis. De slogan zegt (bijna) alles. Aerobic Table Tennis laat zien hoe energiek onze sport is en brengt muziek in de zaal.

De clinic staat gepland op zondag 20 maart en start om 11.00. Je hoeft geen sportkleding aan te doen, maar een gemakkelijk zittende broek en schoenen zijn uiteraard aan te raden. Want je gaat wel even een half uurtje flink aan het bewegen! De toegang is gratis voor iedereen die een toegangskaart heeft tot de NK. Locatie wordt in de hoofdzaal omgeroepen.

Voor wie is de clinic bedoeld?
In principe mag iedereen meedoen, jong of oud. Steve zal het tempo van de clinic aanpassen aan de aanwezigen. Om het aantal deelnemers te stimuleren heeft de NTTB voor verenigingen uit de afdelingen Oost en Noord een kortingsactie bedacht. Die vind je verderop in dit bericht.
Aanmelden voor de clinic is verplicht en kan bij Saskia Meijer meijer@tafeltennis.nl gedaan worden voor 16 maart. Ter plekke komen is ook mogelijk, maar bij teveel deelnemers gaan degenen die zich hebben aangemeld voor!

Actie voor leden uit Oost en Noord
Heb je nog geen toegangskaart maar wil je wel graag aan de clinic Aerobic Table Tennis meedoen? Ben je niet ouder dan 18 jaar? De NTTB afdeling Oost en Noord stellen elk 30 gratis toegangskaartjes beschikbaar (mits niet uitverkocht). Meld je aan bij afdelingsondersteuner Matthias Dul (afdelingsondersteuner@nttbnoord.nl) (of (afdelingsondersteuner@nttb-oost.nl) ) om in aanmerking te komen voor deze actie. Niet vergeten je voor de clinic Aerobic TT bij Saskia Meijer meijer@tafeltennis.nl aan te melden.

Keep Fit, Have Fun en Learn Table Tennis

Graag zien we je – swingend en wel - op het NK van ons allemaal!

NTTB/IK/SM/MD