05 mei 2017

Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2017

Op zaterdag 2 september 2017 organiseert tafeltennisvereniging Dedemsvaart de 49e editie van de Open Kampioenschappen van Avereest. De organisatie heeft de inschrijving vandaag geopend. In de bijlages (hieronder als koppelingen bijgevoegd) staat alle benodigde informatie van het toernooi van 2017. Onze vraag is dit toernooi bij uw leden bekend te maken. Wij vernemen graag uiterlijk 11 augustus wie wij van uw vereniging mogen ontvangen op zaterdag 2 september. Het toernooi is voor zowel senioren als jeugd!

Voor wat betreft de opzet van het toernooi is het streven dit jaar om jeugd in te delen zo veel als mogelijk op ELO-rating, dus niet langer op klasse. Wij hebben hiervoor grenzen ter indicatie bepaald. Voor de hoogste categorie (E-klasse) dient een deelnemer minimaal 500 punten te hebben. Voor de gevorderde jeugd (F-klasse) mag een rating niet hoger dan 550 punten zijn en geldt een minimum van 300 punten. De beginnende jeugd (G-klasse), ook zij die Table Stars competitie spelen, mag maximaal 350 punten hebben. Kortom, er is sprake van enige overlap. Op http://www.nttb-ranglijsten.nl/ kunt u de ELO-rating vinden als de deelnemer reeds competitie heeft gespeeld.

Bij de senioren verandert er niets in de verdeling en wordt er weer op licentie ingedeeld. Senioren zijn alle deelnemers geboren in 1999 of eerder. Het staat iedere deelnemer vrij op te geven voor een hogere categorie. Bij sluiting wordt per geval bekeken of er ruimte is voor het verzoek. De inschrijftermijn loopt tot en met uiterlijk vrijdag 11 augustus 2017. Let op dat dit een week korter is dan voorgaande edities. Wij adviseren contactpersonen tijdig hun deelnemers op te geven, al dan niet middels een voorlopige aanmelding.

Ook dit jaar wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door toernooisponsor Bos Bedden en staat TT-Promotions wederom met een uitgebreide stand op de Avereester! Mocht u meteen al met nieuw materiaal willen spelen, neem dan een kijkje op http://www.ttpromotions.nl/ en bestel via de site of mail. Voor aanvang van het toernooi bent u dan in het bezit van uw nieuwe materiaal. Anne en Stan Vlieg namens TT-Promotions zien u graag 2 september in Dedemsvaart!

Voor vragen over het toernooi kunt u terecht bij de organisatie, per e-mail kva@ttvdedemsvaart.nl. Als begin van het nieuwe tafeltennisseizoen mag u dit toernooi eigenlijk niet missen!

Bijlages:

- Flyer

- Aandachtspunten

- Convocatie

- Inschrijfformulier

Ter informatie, deze bijlages verwijzen naar de documenten op onze website en zijn dus niet als bestand aan dit bericht toegevoegd.