27 september 2018

10 en 11 november: Jeugdranglijstweekend Tafeltennis met diverse mooie side-events

Jeugdranglijsttoernooi, NJK Para, Nederlandse Studenten Kampioenschappen, Buurtsportactiviteit en de 1e editie van de PingPongbazen on Tour. We streven er naar dit weekend ongeveer 300 NTTB-jeugdleden te verwelkomen in Tilburg, aangevuld met meer dan 100 jongeren uit de Tilburgse wijken, medewerkers van bedrijven uit Tilburg en wijde omgeving en studenten uit het hele land.

 

 

* Op zaterdag 10 november is het Jeugdranglijsttoernooi. Dit toernooi staat open voor alle jeugdleden zonder licentie.

* Op zaterdag 10 november vanaf ongeveer 16.00 uur nemen jongeren uit de Tilburgse wijken deel aan een Buurtsport toernooi.

* Op zaterdag 10 november is de eerste editie van de PingPongbazen on Tour. Meer informatie volgt op https://tafeltennis.nl/activiteit/bedrijfstafeltennistoernooi/?instance_id=46

* Op zondag 11 november is het A-Jeugdranglijsttoernooi. Dit toernooi heeft een nieuwe opzet. In alle klassen zal worden gestart met (kleine) meerkampen. Daarna wordt uitgespeeld totdat er een complete ranglijst is. Lees de uitnodiging voor meer details.

* Voor de 3e keer wordt op zondag 11 november tijdens het A-Jeugdranglijsttoernooi ook de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Paratafeltennis (NJK Para) gespeeld. Dit toernooi staat open voor NTTB-leden die geboren zijn in 2000 of later (dus ook voor 1e jaars senioren!). We maken hierbij geen onderscheid in mate/soort beperking of in spelniveau.

* Op zondag 11 november worden ook de Nederlandse Studenten Kampioenschappen gespeeld. Deze NSK staat open voor fulltime studenten in Nederland. Dit geldt ook voor mensen die minder dan een jaar geleden afgestudeerd zijn. Ook buitenlanders die in Nederland studeren kunnen deelnemen aan de NSK. Omdat dit evenement georganiseerd wordt door STT Hyperion onder auspiciën van Studentensport Nederland is lidmaatschap van de NTTB niet verplicht. Niet-leden die deelnemen aan de NSK zullen als daglid geregistreerd worden.