11 oktober 2018

Workshops Table Stars Trainer voor herhaling vatbaar!

De Tafeltennisbond heeft dit jaar, verspreid door alle afelingen, in totaal tien succesvolle ‘’Table Stars Trainer’’ workshops georganiseerd. Deelnemers leerden in één avond alles over Table Stars en mochten zich na afloop een echte Table Stars Trainer noemen. In totaal hebben 124 personen aan de workshops deelgenomen.

Veel verenigingen zitten te springen om nieuwe vrijwilligers en trainers, helemaal als het gaat om het werven, opvangen en behouden van de jongste jeugd. Het opleiden van nieuwe trainers is van groot belang voor het bestaansrecht van een vereniging. De Tafeltennisbond wil verenigingen graag hiermee helpen! De workshop is vooral geschikt voor oudere jeugdleden, ouders van jeugdleden, combinatiefunctionarissen/buurtsportcoaches, verenigingsvrijwilligers, TT1-begeleiders of TT2 trainers. Alles over de Table Stars Trainer workshop vind je hier op de site van de Tafeltennisbond

Workshop bij jou in de buurt? 
De Tafeltennisbond streeft er in 2019 weer naar om in iedere afdeling een Table Stars Trainer workshop te plannen. Zodra de nieuwe locaties en data bekend zijn, dan wordt dat via de communicatiekanalen van de Tafeltennisbond en de betreffende afdeling gemeld. Heb je interesse om deel te nemen aan een workshop maar is er nog geen workshop ingepland of is er geen workshop bij jou in de buurt? Meldt dit dan bij Sven Groot via groot@tafeltennis.nl, dan bekijken we wat er mogelijk is.

Inhoud van workshop
De workshop zelf bestaat uit een dagdeel van 3 uur, bijvoorbeeld een avond van 19:30 – 22:30 uur. De workshop is geschikt voor personen met én zonder trainersdiploma. Tijdens de workshop worden de Table Stars onderdelen in praktijkvorm uitgelegd, krijgen de deelnemers tips en trucs aangereikt omtrent het werven en behouden van jonge jeugd, wordt er geoefend in het lesgeven aan jonge jeugd en worden de deelnemers bijgepraat over de verdere ontwikkelingen op Table Stars gebied (promotiematerialen, The Battle, clinics op scholen, etc.).