06 april 2018

Wie nomineer jij als vrijwilliger van het jaar 2017?

Ook dit jaar wil de Nederlandse Tafeltennisbond een aantal vrijwilligers in het zonnetje zetten. Daarom heeft het Hoofdbestuur wederom de verkiezing ‘Tafeltennisvrijwilliger van het jaar’ uitgeschreven. 

Het bestuurslid dat iedere week vele uren besteedt aan de tafeltennisclub. De onvermoeibare trainer, toernooiorganisator of begeleider van jeugdleden. De barman die dag in, dag uit bezoekers van een drankje en hapje voorziet. Iedereen kent ze wel: de super vrijwilligers in de tafeltennissport. Wij zijn op zoek naar DE vrijwilliger van 2017! Op de foto is Henk Heinst te zien van Litac (rechts), die vrijwilliger van het jaar werd in 2015. 
 
Tijdens de eredivisiefinales (19 mei in Hilversum) wordt de winnaar in het zonnetje gezet. Elke tafeltennisvereniging en afdeling mag iemand of een duo nomineren. Dat hoeft niet perse een eigen clublid te zijn, maar ook een hardwerkend tafeltennisdier van de afdeling, landelijke bond of van een andere club mag natuurlijk genomineerd worden.
 
Stuur vóór woensdag 25 april de volgende informatie per e-mail (vanderwal@tafeltennis.nl) : De naam, woonplaats, leeftijd en de club van de vrijwilliger die je wilt nomineren, plus een motivatie van maximaal 150 woorden waarom hij of zij DE vrijwilliger van het jaar 2017 is!
 
Stemmen vanaf 30 april
Een commissie, bestaande uit een Hoofdbestuurslid en de medewerkers van het bondsbureau, zal uit alle inzendingen 3 tot 5 vrijwilligers nomineren. Vanaf 30 april kan op deze selectie gestemd worden via de website van de Tafeltennisbond. Stemmen kan twee weken lang tot maandag 14 mei. Alle genomineerden worden bij deze alvast uitgenodigd de eredivisiefinale bij te wonen want de winnaar van de verkiezing wordt bij de herenfinale bekend gemaakt.
 
Stemmen vanaf maandag 30 april via deze link.