24 januari 2019

Wie is de volgende vrijwilliger van de maand?

In een nieuwe rubriek zet de Nederlandse Tafeltennisbond maandelijks een vrijwilliger in de spotlights die zich enorm veel inzet voor zijn of haar club en/of voor de NTTB. In de eerste editie van januari kwam tafeltennis-duizendpoot en erelid van de bond Igor Heller (54) aan het woord en we zoeken meer supervrijwilligers! Wie is de vrijwilliger van de maand van februari?
 
De NTTB wil graag meerdere zogenoemde ‘gouden’ vrijwilligers eens portretteren en is op zoek naar geschikte kandidaten uit het verenigingsleven die in aanmerking komen voor de rubriek. We zijn benieuwd naar zijn of haar passie voor tafeltennis, waarom diegene geschikt is voor deze rubriek en hoe onze vrijwilliger van de maand aankijkt tegen de ontwikkelingen binnen onze mooie sport.
 
Vrijwilliger van het jaar
Weet u welke kandidaat uitermate geschikt is voor onze rubriek? Stuur dan een mail naar media@tafeltennis.nl en laat ons weten om wie het gaat en overtuig ons waarom hij/of zij het verdient om in de spotlights te staan. Wie weet wordt deze vrijwilliger dan gekozen tot vrijwilliger van de maand en gaan we aan de slag met een interview! Uiteindelijk kunnen bezoekers van de website aan het einde van het jaar via een poll stemmen wie van onze 12 supervrijwilligers de titel ‘Vrijwilliger van het jaar 2019’ in de wacht sleept.
 
Op de foto is Sven Monshouwer te zien, die de prijs voor 'Vrijwilliger van het jaar 2017' in ontvangst nam.