12 oktober 2018

Week van de Scheidsrechter: #scheidsbedankt!

In de week van 6 tot en met 14 oktober vindt de Week van de Scheidsrechter weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Zij zorgen er ieder weekend weer voor dat sporters genieten van hun sport.

Deze week is dus de ideale gelegenheid om als club jouw trouwe scheidsrechters eens in het zonnetje te zetten! Hoe je de scheids bedankt is aan jou. Je kan groots uitpakken maar je kan het ook klein houden. Waar het om gaat is waardering.

We roepen verenigingen op om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters!  Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de scheidsrechter, zoals een bloemetje, een ander klein presentje of een zeer luid applaus en/of het vormen van een erehaag voor de scheidsrechter!
 
Social Media
Als je iets onderneemt tijdens deze speciale week, maak er dan een foto van en deel het op Twitter, Facebook en/of Instagram met de hashtag #scheidsbedankt!
 
Verenigingen die de scheidsrechters in het zonnetje zetten tijdens de Week van de Scheidsrechter, kunnen per scheidsrechtersduo dat ze op bezoek krijgen (in het weekend van 6/7 of 13/14 oktober) tot maximaal €20 declareren. Dat dient middels het bijgevoegde declaratieformulier te gebeuren (zie bijlage).