22 mei 2019

Volg de opleiding Tafeltennistrainer 4!

Wil je als ambitieuze tafeltennistrainer het vak professioneel uitvoeren? En/of wil je samen met je spelers een ontwikkeling doormaken naar nationaal topniveau? Volg dan de opleiding Tafeltennistrainer 4!

Tafeltennistrainer 4 is bedoeld voor niveau 3-trainers die een stap verder willen gaan. Dit is een opleiding voor trainers die professioneel aan de slag willen in de tafeltenniswereld. Je ontwikkelt jezelf onder andere op het gebied van training geven, langere lijnen uitzetten, jezelf verdiepen in internationale aspecten en mentale begeleiding. Let op: deze opleiding vereist de nodige ervaring als tafeltennistrainer en een bepaald opleidingsniveau.

Locaties
De vaste locaties voor de opleiding zijn Amsterdam en Zwolle, waarbij Tilburg bij veel inschrijvingen (in die regio) ook nog toegevoegd kan worden. Daarnaast worden er ook sportspecifieke workshops georganiseerd, waarbij aanwezigheid verplicht is uiteraard.

Aanmelden
Interesse? Meld je dan voor zaterdag 8 juni aan bij Michiel de Korte, Hoofd Opleidingen van de NTTB via opleidingen@tafeltennis.nl. Lees meer informatie over de opleiding.