16 augustus 2017

Veel enthousiasme voor AH Sportactie

Al 93 tafeltennisverenigingen hebben zich aangemeld voor de AH Sportactie. De AH Sportactie is een landelijke actie om mensen aan het sporten te krijgen en verenigingen te ondersteunen om leden te werven.

In het najaar vinden een aantal initiatieven plaats om Sportparticipatie te bevorderen, al dan niet in samenwerking met Albert Heijn. De projecten versterken elkaar.

AH Sportactie

De AH Sportactie (spaaractie) start op 4 september. De Albert Heijn staat (net als andere supermarkten) bekend om haar succesvolle spaaracties (denk aan wijnglazen of de Efteling). Vanaf september kun je sparen voor Sporttegoed, dat kan worden verzilverd bij de 93 genoemde tafeltennisverenigingen. Aanmelden is voor clubs nog steeds mogelijk. 

AH Sportfestijn

Op 9 en 10 september is het AH Sportfestijn in Den Haag. Tafeltennis is één van de aanwezige sporten. Iedereen kan meedoen en kennis maken met diverse sporten. 

Nationale Sportweek

Zoals elk jaar is ook dit jaar weer een Nationale Sportweek, van 9 tot en met 17 september. Ook hiervoor kunnen clubs activiteiten aanmelden. Om het de clubs makkelijk te maken gaat dit via hetzelfde systeem als het aanmelden voor de AH Sportactie.