18 april 2019

Vacature medewerker Opleidingen

Ben jij een medewerker Opleidingen die het belangrijk vindt dat zaken goed geregeld zijn? Wil jij je kennis delen en bijdragen aan het continue verbeteringsproces van ons opleidingsaanbod? Werk je secuur en gestructureerd? Dan is de Nederlandse Tafeltennisbond op zoek naar jou!
 
De Nederlandse Tafeltennisbond is een sportbond met circa 550 aangesloten verenigingen met 27.500 leden. Op het Bondsbureau in Nieuwegein werken 10 collega’s aan de promotie en ontwikkeling van de tafeltennissport. Door opvolging zijn we per direct op zoek naar een veelzijdige:
 
Medewerker Opleidingen (0,2 fte)
 
In deze functie zorg je voor uitvoering van de administratie, communicatie en organisatie van de opleidingen van de Tafeltennisbond. Dit betreft opleidingen voor trainer-coaches, scheidsrechters, toernooileiders, opleiders en besturen. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt gegevens over  deelnemers, geslaagden, kaderlicenties en dergelijke zaken. Denk hierbij ook aan het beheer/gebruik van www.tafeltennismasterz.nl en de Elektronische Leer Omgeving (ELO). Uiteraard ondersteun je het Hoofd Opleidingen bij de uitvoering van het beleid.
 
Wie zoeken we?
 
Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en je werkt gestructureerd en secuur. Je hebt affiniteit met sport en bij voorkeur een trainersachtergrond. Je bent efficiënt in woord en geschrift, maar doet dat altijd klantgericht en vriendelijk. Je hebt ervaring met Office en kunt overweg met online omgevingen. Je bent proactief en hebt een servicegerichte instelling.
 
Wat bieden we?
 
Geboden wordt een afwisselende baan bij een professionele sportorganisatie met een leuke werksfeer. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd van een half jaar met de mogelijkheid van een vaste aanstelling. De omvang van de werkzaamheden bedraagt 0,2 fte en arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Sport, salarisindicatie schaal 5 met latere doorgroei tot schaal 6.
 
Indien je belangstelling hebt voor deze functie, stuur dan direct een motivatiebrief voorzien van CV aan de Nederlandse Tafeltennisbond, t.a.v. Antoinette de Jong, Postbus 2650, 3430 GB Nieuwegein of mail naar jong@tafeltennis.nl. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Michiel de Korte, Hoofd Opleidingen, via 06 – 51 48 24 61 of dekorte@tafeltennis.nl. Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.