20 september 2018

Update: Geen MJ Table Stars clinics meer beschikbaar in 2018

Update: Afgelopen week hebben veel verenigingen gereageerd op het bericht dat er nog enkele MJ Tafeltennis Table Stars clinics  aan te vragen waren. Zoveel dat alle beschikbare clinics nu ingevuld zijn. Mogelijk bieden we in 2019 wederom clinics aan middels de subsidieregeling voor verenigingen. Houd daarom de website, social media en nieuwsbrief in de gaten.

 

Het eerder gepubliceerde nieuwsbericht:
Verenigingen kunnen MJ Tafeltennis inhuren tegen een gereduceerd tarief voor een Table Stars clinic op een basisschool. 
De specialist in tafeltennisactiviteiten MJ Tafeltennis is beschikbaar voor de MJ Table Stars clinics op de basisschool op een door de vereniging gewenste locatie. Een Table Stars clinic aanvragen? Dat kan bij Sven Groot. Er zijn nog een aantal clinics beschikbaar dit najaar maar wacht niet te lang want op = op. 
 

Voorwaarden aanvragen van Table Stars clinics op een basisschool

  • De Table Stars clinics worden altijd tijdens de reguliere schooluren van de basisschool uitgevoerd.
  • Het betreft een éénmalige clinic. Dit kan zowel een halve- of een hele dag zijn, waarop de gymlessen van de school plaatsvinden. Dit is afhankelijk van het aantal groepen en de grootte hiervan.
  • De Table Stars lessen vinden doorgaans op de gymlocatie van de school plaats. In sommige gevallen bevindt de tafeltennisvereniging zich op loopafstand en kan deze ook gebruikt worden.
  • MJ Tafeltennis of de NTTB geeft met één trainer de Table Stars lessen en zorgt ook voor al het lesmateriaal.
  • De clinics worden altijd in samenwerking met de betrokken vereniging gegeven. Dit houdt in dat de vereniging zelf mee gaat helpen bij de geven van de lessen, gegeven door MJ of de NTTB.
  • De vereniging organiseert een of meerdere vervolgactiviteiten die als follow-up dienen van de Table Stars lessen. Dien de ideeën voor het ‘’follow-up’’ plan in bij de aanvraag voor de clinic.
  • De eigen bijdrage voor de vereniging voor de Table Stars Clinic door MJ Tafeltennis of de NTTB is €100.
    (De kosten zijn in werkelijkheid vele malen hoger. Deze worden door de NTTB vergoed) Tip: bespreek de mogelijkheden voor financiering met de betrokken school of gemeente.