23 april 2018

Uitslagen halve finale play-offs eredivisie

Afgelopen weekend stonden er weer wedstrijden op het programma in de play-offs en play-downs.

Bij de mannen verzekerde Itass DTK'70 zich van een plaats in de finale door Salamanders met 3-0 te verslaan. Lees hier het wedstrijdverslag van Itass DTK'70. De eerste halve finale had Itass DTK'70 ook al met 3-0 gewonnen. 
De club uit Klazienaveen weet nog niet wie het op 19 mei treft in de finale van de eredivisie. ​Landskampioen Enjoy&Deploy Taverzo en Smash'70 moeten namelijk in een beslissingswedstrijd gaan uitmaken wie er naar de finale gaat.​
Enjoy&Deploy Taverzo herstelde zich zondag van de 3-1 nederlaag van vorige week bij Smash'70 vorige week, door ditmaal met 3-0 te winnen. Enkele foto's en filmpjes van dat duel zijn hier te bekijken. Zaterdag is de beslissingswedstrijd.

Ook de landskampioen in de eredivisie vrouwen is nog allerminst zeker van een finaleplaats. Dozy Den Helder ging namelijk zondag in eigen huis met 2-3 onderuit tegen SKF. Na de eerdere 1-3 zege van Dozy Den Helder, valt de beslissing na een derde wedstrijd op 13 mei. Beelden en een wedstrijdverslag van de wedstrijd zijn hier te bekijken. Op 13 mei is ook de return in de andere halve finale tussen TTV Lybrae Heerlen en VTV. De eerste wedstrijd werd met 1-3 gewonnen door VTV. 

In de play-down bij de dames won Scylla gisteren net als vorige week met 3-0 van De Treffers en daardoor is die club ook volgend jaar te bewonderen in de eredivisie. De Treffers moet nog aan de bak, zie het schema.