08 augustus 2018

Trainingsdag Paratafeltennis op 9 september 2018

Op zondag 9 september organiseren afdeling Midden en Team Parasport een paratrainingsdag bij de Tielse Tafeltennis Club.

Deze dag bestaat uit 2 delen.

Deel 1 staat open voor para-jeugdspelers uit heel Nederland (tot en met 18 jaar). De jeugdspelers trainen van 10.30 uur tot 13.45 uur, met daarin een lunchpauze van ongeveer 45 minuten. Zij volgen een training onder leiding van Lumen Dekker en Gerald van Grunsven (na de lunch). Lumen is Bondscoach Paratafeltennis. Gerald zit in de paraselectie als rolstoelspeler en is ook een ervaren trainer.

Deel 2 staat open voor ALLE paratafeltennissers uit de afdeling Midden. Zij trainen van 14.00 uur tot 16.30 uur, met een korte pauze. Gerald van Grunsven zal deze training verzorgen en Lumen Dekker zal hier mogelijk ook nog bij aanwezig zijn.

Beide trainingen kunnen we gratis aanbieden, met dank aan de samenwerking met de Johan Cruyff Foundation.
Deelnemers dienen zich aan te melden. Graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 31 augustus bij Ineke de Graaf.

Voor beide trainingen geldt dat we verenigingstrainers uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn, zodat de NTTB-trainers en de verenigingstrainers ervaringen en vragen uit kunnen wisselen. Frank Assmann van NEEDRO tafeltennistraining heeft  aangegeven de gehele dag te zullen assisteren bij de trainingen. Ineke de Graaf zal de gehele dag aanwezig zijn om in gesprek te gaan met de aanwezigen en vragen over paratafeltennis is Nederland te beantwoorden.

Adres: Beethovenstraat 24, 4003 KX Tiel.
De zaal gaat open om 10.00 uur. Uiterlijk om 17.00 uur is het einde.

Aan de bar wordt koffie, thee en frisdrank verkocht.
Je dient zelf een lunch mee te brengen. Onze gastheer trakteert op een kop soep.

Let op: De tafeltennistafels zijn mogelijk niet voldoende rolstoelvriendelijk. Er is 1 tafel met een dwarsbalk op 31 cm en er zijn 2 tafels met een dwarsbalk op 28 cm. Als dit een probleem is, meld dit dan zo snel mogelijk, zodat we nog naar een oplossing kunnen zoeken. Als je vooraf nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Ineke tel.: 06-21282052.

 

Noteer ook in je agenda:
• Zondag 28 oktober: Jeugdtrainingsdag Para, in Rotterdam, tijdens de Jolanda Paardekam Classic
• Zondag 11 november: NK Jeugd Para in Tilburg