19 maart 2019

Trainersworkshops over Fifty+ViTT programma

Wil je als vereniging graag ouderen binden aan je club en werken met het Fifty+ViTT programma? Kom dan naar één van de zes gratis workshops voor trainers over het Fifty+ViTT programma in verschillende afdelingen. 

Deze workshops worden gegeven door Marit Martens-Scheers (zie foto), die dit programma voor en met de Nederlandse Tafeltennisbond ontwikkelde. Circa 15 verenigingen werken al met dit uitstekende programma voor ‘ouderen’ die (weer) willen gaan bewegen/sporten, maar niet op een te intensieve manier. Daarnaast is het sociale aspect in deze leeftijdscategorie een belangrijk onderdeel.

Marit laat naast de organisatorische en inhoudelijke kant ook zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je een leuk en passend programma kunt aanbieden voor ouderen, waarbij plezier voorop staat! 

Data en locaties

Woensdag 10 april in Geleen bij TTC Kluis
Donderdag 18 april in Hattem bij Smash’70  VERVALLEN

Woensdag 29 mei in Nijmegen bij Tafeltennis Nijmegen
Woensdag 5 juni in Bergen op Zoom bij Markiezaat
Dinsdag 18 juni in Zoetermeer bij Taverzo
Woensdag 19 juni  in Nieuwegein bij VTV

Tijd

Van 19.30 tot 21.30 uur, behalve Zoetermeer, daar is het van 20:00-22:00

Aanmelden

Aanmelden voor deze gratis workshops kan door te mailen naar opleidingen@tafeltennis.nl. Vermeld in je mail je naam, je bondsnummer en de locatie waar je graag wilt deelnemen aan de workshop. Deze workshop geldt als bijscholing voor behoud van de trainerslicentie en wordt automatisch verwerkt in het online licentiesysteem. We hopen zo veel mogelijk deelnemers te begroeten bij deze workshops!