23 januari 2019

Tafeltennisvacature Clubkadercoach bij SportUtrecht

SportUtrecht zoekt een enthousiaste clubkadercoach die aan de slag kan bij een tafeltennis- , handbal- en korfbalvereniging. De vacature van Clubkadercoach is een functie voor bepaalde tijd tot en met 30 juni 2020 met perspectief op verlenging.

SportUtrecht en de organisatie
Het is het streven van SportUtrecht om sport en bewegen een vaste waarde te laten zijn in het leven van iedere Utrechter. Iedereen die wil bewegen, in welke vorm dan ook moet daar de mogelijkheid toe hebben. En voor wie sport en bewegen minder vanzelfsprekend is, zijn wij er om ze de kracht van Sport te laten ervaren. SportUtrecht is voortgekomen uit een fusie tussen Harten voor Sport en de Vereniging Sport Utrecht en bestaat sinds 1 augustus 2018. We onderscheiden 5 kerntaken: advisering sportclubs, sportstimulering, topsport en talentontwikkeling, promotie van sport en bewegen en belangenbehartiging. Deze vacature valt binnen de kerntaak sportstimulering. Er werken +- 70 medewerkers bij SportUtrecht.

Zij zijn mede namens een tafeltennis-, handbal- en korfbalvereniging per direct op zoek naar een:
Enthousiaste Clubkadercoach(es) (m/v) voor 7,6 / 9,5 / 9,5 uur per week (0,2 / 0,25 / 0,25 FTE).
Deze functie kan zowel apart worden ingevuld (door drie personen) als worden gecombineerd en door twee personen of een persoon worden ingevuld, en zich dus richten op een, twee of drie verenigingen en bijbehorende takken van sport.

De gehele vacature is te lezen in de volledige functieomschrijving van SportUtrecht. De termijn om te reageren als kandidaat is inmiddels verlengd tot 9 februari.