02 juni 2016

Table Stars zoekt sponsoren voor lesmap

Sinds de start van Table Stars in 2010 zijn er heel wat kinderen blij gemaakt met leuke tafeltennisoefeningen op de basisschool. Verenigingen toonden hun kwaliteiten door de kernwaarden van het lesprogramma voor het voetlicht te brengen: met leuke, speelse oefeningen leren ook jonge kinderen hun oog-hand coördinatie en fijne motoriek te oefenen en te verbeteren.

Dat leidde tot een groei in instroom van jonge jeugdleden bij deze verenigingen en een groei van 60 verenigingen die aan jeugd zijn begonnen. Het leidde ook tot een breed gedeeld inzicht dat tafeltennis als sport goed is voor het verbeteren van de fijne motoriek. En dat plezier voorop staat! Resultaten om samen trots op te zijn.

Lesmap Table Stars
We hebben een lesmap Table Stars samengesteld met daarin alles wat een lesgever moet weten om op een goede manier Table Stars op school en op de club aan te bieden. Dat lesboek is opgesteld door een ervaren redacteur van tekstbureau Ravestein en Zwart, die tevens onze eerste sponsor is. We zijn op zoek naar meerdere sponsoren om het bedrag van deze lesmap laag te houden en daarmee het bereik ervan te vergroten. De lesmap wordt aangeboden in de NTTB webshop vanaf augustus 2016.

Onderaan dit bericht meer informatie over hoe een sponsor van de vereniging bij kan dragen aan het verder verspreiden van het succes van Table Stars. Samen zorgen we ervoor dat meer en meer kinderen met plezier leren tafeltennissen en zo hun motoriek verbeteren.