07 mei 2019

Table Stars Challenge vanaf nu verkrijgbaar!

Aan alle tafeltennistrainers die lesgeven aan jeugdige tafeltennissers: Table Stars Challenge is vanaf nu beschikbaar! Zet TS Challenge in als vervolg op de Table Stars kennismakingslessen om kinderen op een leuke en speelse manier de beginselen van het tafeltennis aan te leren. Ga jij met hen de ‘Challenge’ aan? 

Tijdens dit lesprogramma leren kinderen de basistechniek tafeltennis aan, leren ze de spel- en gedragsregels kennen én leren ze hoe ze een wedstrijd kunnen spelen en tellen!

TS Challenge in het kort
De kinderen hebben zo’n 4 tot 8 trainingen nodig om vervolgens examen te doen. In totaal zijn er 7 niveaus die allemaal staan beschreven op aparte examenkaarten. De examens zijn opgebouwd uit 6 thema’s en telbare examenoefeningen. Ook zijn er uitgewerkte spelregel-spellen, spelregeltoetsen en leerzame groepschallenges. Stapsgewijs wordt er toegewerkt naar niveau 7.
 
Aan de slag met TS Challenge
De benodigde documentatie, aankleding en lesmaterialen kunnen besteld worden bij de Tafeltennisbond. Je hebt in ieder geval nodig: 1 handleiding en per deelnemend kind  de 7 examenkaarten en het Challenge diploma. Daarnaast zien we graag dat verenigingen het Table Stars T-shirt inzetten als cadeau aan de speler. Ook bieden we verenigingen de mogelijkheid om de documentatie digitaal aan te vragen, de vereniging print dan zelf de examenkaarten en het diploma uit.  
 
Download hier het bestelformulier - > insturen naar groot@tafeltennis.nl
 
Actie in 2019: Gratis diploma, examenkaarten én Table Stars T-shirt voor NTTB leden
De Tafeltennisbond stimuleert verenigingen om jeugdleden te werven op de basisschool d.m.v. Table Stars. Graag belonen we de verenigingen en (nieuwe) jeugdleden door het  diploma, de examenkaarten én het Table Stars T-shirt gratis cadeau te doen.

De voorwaarden:

1. De vereniging maakt gebruik van Table Stars.
2. Shirt is verkrijbaar van maat 116 tot maat volwassen S, doelgroep is beginnende jeugd ± t/m 13 jaar
3. Vermeld in het bestelformulier om welke speler(s) het gaat, vermeld daarbij het bondsnummer en de maat van het T-shirt.
4. Verzendkosten zijn voor rekening van de aanvrager.
 
Voor vragen en/of meer informatie kun je contact opnemen met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl