03 mei 2018

Stem op de Vrijwilliger van het jaar 2017!

Tafeltennissend Nederland heeft de afgelopen weken de mogelijkheid gekregen haar vrijwilliger, de onvermoeibare trainer, toernooiorganisator, begeleider van jeugdleden, de barman die dag in, dag uit bezoekers van een drankje en hapje voorziet of de alleskunner binnen de club te nomineren voor de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar 2017’. Diverse nominaties zijn binnengekomen, Op de volgende super vrijwilligers kan gestemd worden!

Sven Monshouwer (Taverzo)
Sven heeft in het jaar 2017 een heel grote rol gespeeld in het implementeren van Toernooiplanner voor de pararanglijsttoernooien. Hij heeft zich laten scholen in het programma, een bijscholing opgezet voor de organisatoren van de pararanglijsttoernooien en ook een hand-out voor hen opgesteld. Daarnaast heeft hij dit seizoen de meeste organisaties van pararanglijsttoernooien on-the-job ondersteund. Hier heeft hij veel tijd en energie in gestoken en dat heeft veel resultaat gehad. Doel hierbij is de organisatoren te ondersteunen totdat deze zelf voldoende expertise hebben opgebouwd. Vanuit de praktijk ontwikkelt hij zich tot een goede, positieve en enthousiaste toernooileider. Hij heeft de ambitie om zich hier ook formeel in te scholen, zodat hij zijn rol in de toekomst nog beter uit kan voeren.

Jos Dekkers (Vice Versa ‘51​)
De motor van tafeltennisvereniging Vice Versa ’51. Wat doet hij niet? Naast dat hij voorzitter is vervult hij ook de rol als wedstrijdsecretaris bij de senioren én jeugd. Alsof dat allemaal niet genoeg is begeleid het een beginnersteam en helpt hij bij de training van de beginnende jeugd. Kortom, een echte clubman!

Resie Knops (Vriendenschaar)
Resie Knops, velen kennen haar als bondsscheidsrechter in zowel de reguliere competitie als het paratafeltennis. Zij heeft vele wedstrijden geleid in de competitie, tijdens de Nederlandse Kampioenschappen en de Nederlandse Kampioenschappen Para en Bekerwedstrijden. Resie heeft zich jarenlang ingezet voor het scheidsrechterskorps en de afdeling Opleiding & spelregels, later de Expertgroep Opleidingen Arbitrage. Zo heeft zij de ITTF-examens vertaald t.b.v. de Nederlandse scheidsrechters en zet ze zich nog steeds in voor de scheidsrechtersopleidingen van onze Tafeltennisbond.

Breng je stem uit!
Stemmen kan twee weken lang tot en met maandag 14 mei, klik hier om het stemformulier in te vullen. Alle genomineerden worden bij deze alvast uitgenodigd de eredivisiefinale (19 mei in Hilversum) bij te wonen want de winnaar van de verkiezing wordt bij de herenfinale bekend gemaakt.