10 november 2017

Spelregelcafé 2017 ook dit jaar in Hilversum

Sinds enkele jaren wordt aan het einde van het najaarsseizoen het Spelregelcafé georganiseerd. Ook dit jaar is dat weer het geval en wel op zaterdag 23 december van 13:00 tot ca. 17:00 bij TTV Hilversum. 

Tijdens deze middag worden twee programma's aangeboden voor iedereen die geboeid is door spelregels en alles wat daarmee te maken heeft.

Er wordt een opleiding Scheidsrechter 2 gegeven aan iedereen die meer wil weten over spelregels en het leiden van een wedstrijd op afdelingsniveau. Deze opleiding is uiteraard ook voor mensen die het belangrijk vinden dat er een vraagbaak is op de vereniging waar je terecht kunt voor vragen of onduidelijkheden over een bepaalde regel of situatie, of om meer aandacht hiervoor te krijgen op de vereniging. Het is een opstap naar de functie van arbitragecoördinator die eigenlijk bij elke vereniging aanwezig zou moeten zijn. Veel goedlopende verenigingen hebben deze functie al ingevuld maar zeker nog niet allemaal!

Voor de scheidsrechters die tijdens de eerdere Spelregelcafés zijn opgeleid is er de mogelijkheid om met andere arbitragecoördinatoren en scheidsrechters ervaringen en succesvolle acties op het gebied van spelregels en gedrag binnen een vereniging te delen. Dit leidt uiteindelijk tot een opzet om enkele succesvolle activiteiten uit te voeren bij je eigen vereniging!

Aanmelden of vragen stellen kan via opleidingen@tafeltennis.nl tot en met woensdag 20 december. Uiteraard is iedereen welkom!

Het adres van TTV Hilversum is: Vaartweg 52, 1217 SV Hilversum.