23 september 2019

Schrijf je in voor een van de trainerworkshops: Table Stars Challenge!

In mei van dit jaar is het lesprogramma Table Stars Challenge gelanceerd, speciaal voor alle geïnteresseerden wordt er in iedere afdeling een gratis workshop aangeboden. In het voorjaar zijn deze reeds georganiseerd in West en Noord, de overige afdelingen komen dit najaar aan de beurt. Schrijf je in voor de gratis workshop en leer alles over Table Stars Challenge én het behouden van jonge jeugd.

  • Woensdag 18 september 19.30 – 22.00 bij TTV Destatec
  • Woensdag 9 oktober 19.30 - 22.00 bij TTV De Brug in Apeldoorn
  • Woensdag 16 oktober 20.00 - 22.30 bij TTV Slagvaardig in Rheden (workshop gaat niet door)
  • Dinsdag 22 oktober 19.30 - 22.00 bij ZTTC in Zaandam
  • Dinsdag 5 november 19.30 - 22.00 bij TTV Irene in Tilburg
  • Woensdag 13 november 19.30 - 22.00 bij TTC Middelburg in Middelburg
  • Woensdag 20 november 19.30 - 22.00 bij  TTV VTV in Nieuwegein

Scoor nu gratis Table Stars Challenge lespakketten incl. shirts!
Wil je de materialen alvast ontvangen en voor ieder kind een gratis lespakket inclusief Table Stars shirt aanvragen? Je leest er alles over in dit nieuwsbericht

De Table Stars Challenge workshop
De workshop zelf bestaat uit een dagdeel van 2,5 uur, bijvoorbeeld een avond van 19:30 – 22:00 uur. De workshop is geschikt voor personen met én zonder trainersdiploma. Voor gediplomeerde trainers telt de deelname aan de workshop mee voor hun licentiebehoud. Challenge richt zich op de kinderen die lid zijn geworden van de tafeltennisvereniging en heeft als doel de kinderen spelenderwijs de basisfacetten van de tafeltennissport aan te leren zodat ze klaar zijn voor de (starters)competitie. Met Challenge leren de kinderen de basistechnieken tafeltennis, ze leren de spelregels kennen en ze leren hoe je een wedstrijd moet spelen én tellen.

Table Stars Challenge documentatie aanvragen
De benodigde documentatie, aankleding en lesmaterialen kunnen besteld worden bij de Tafeltennisbond. Je hebt in ieder geval nodig: 1 handleiding, per deelnemend kind de 7 examenkaarten en het Challenge diploma. Daarnaast zien we graag dat verenigingen het Table Stars T-shirt inzetten als cadeau aan de speler. Ook bieden we verenigingen de mogelijkheid om de documentatie digitaal aan te vragen, de vereniging print dan zelf de examenkaarten en het diploma uit.