05 juli 2018

Pingpongbazen gezocht!

De Nederlandse Tafeltennisbond ontwikkelt een nieuwe applicatie, de ‘PingPongbaas’ app. Deze app maakt het mogelijk voor iedere tafeltennisliefhebber om te spelen waar, wanneer en met wie hij/zij maar wil. 

Zo kan je collega’s of buurtgenootjes via de app uitdagen op een door jou zelf geregistreerde tafeltennistafel. Check je vervolgens op de tafel met een QR code in, ga met elkaar spelen en vul de uitslag in. Al jouw statistieken en ranglijsten worden bijgehouden om straks de PingPongbaas van jouw kantoor, vereniging of wijk te worden! 

De Tafeltennisbond wil jou nu als eerste uitdagen om mee te spelen! Test als allereerste de app en help mee om deze app helemaal geschikt te maken voor jou en andere tafeltennisliefhebbers. 
We ontwikkelen de app voor zowel Apple (iPhone) als Android (Samsung, Huawei, LG etc.), maar zullen nu als eerste de Apple gebruikers laten testen. Dus heb jij een iPhone en durf jij de uitdaging aan te gaan?! 

Ga dan naar www.PingPongbaas.nl en download de testversie. Heb jij een Android telefoon? Dan kan je op de website al wel stiekem vast wat meer informatie krijgen, tafeltennistafels aanmelden of jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief.