06 september 2018

PingPongbaas voor Verenigingen - Update

Ga jij de uitdaging aan?

Laat jij meer PingPongers meer spelen? Samen gaan we op zoek naar de PingPonger.

We zijn op zoek naar PingPongbazen. Daarom hebben we een nieuw platform en een applicatie ontwikkeld om het spelen op pleinen, kantoren en bij de vereniging nog leuker en toegankelijker te maken. We hopen meer spelers te kunnen interesseren voor het spelletje en ook de bestaande PingPongers die bijvoorbeeld bij bedrijven spelen, te leren kennen. Samen kunnen we de tafeltennissport laten groeien, de vereniging versterken en in contact laten komen met de tafeltennisliefhebbers uit de buurt.

Om dit te bereiken dagen we de clubs uit om samen met ons dit PingPongbaas platform te promoten en te laten groeien. Via de Afdelingsbezoeken die momenteel plaatsvinden (zie https://www.nttb.nl/agenda) informeren we de aanwezige verenigingen. Maar ook als je daar niet bij kunt zijn, kun je meedoen.

Wat is het PingPongbaas platform?

Het platform bestaat uit een app om speelmaatjes te vinden, speellocaties te reserveren en uitslagen en statistieken bij te houden. Daarnaast staat op PingPongbaas.nl een kaart met alle speellocaties die in Nederland zijn geregistreerd. Dat zijn er nu al meer dan 1500!

Hoe kan jouw club zich hieraan verbinden en dit helpen promoten?  

Elke club kan een welkomstpakket aanvragen. Hierin zitten onder andere stickers met een QR-code, flyers en posters. Hebben jullie je tafels al geregistreerd bij PingPongbaas, dan ontvang je dit pakket vanzelf en hebben wij de tafels en de stickers al gekoppeld. Zo niet, dan kan je de QR-code scannen met de PingPongbaas app en registreer je direct de tafel door het nummer wat onder de QR-code staat in te vullen. Vanaf nu is die sticker aan de tafel gekoppeld. Plak deze bij of op jullie tafel.

Daarnaast is het mogelijk om extra stickers in je omgeving bij openbare tafels te plakken, of op bedrijfstafels waar leden werkzaam zijn. En deze vervolgens te registreren op het platform. Hierdoor bereikt jouw club straks ook meer spelers buiten jouw club! Probeer vooral jullie leden als ambassadeur in te zetten en deze posters en flyers mee te laten nemen naar locaties waar een tafeltennistafel staat.

Wat kan dit platform voor jouw vereniging betekenen?

Jullie leden kunnen middels deze app op een leuke manier elkaar uitdagen en scores bijhouden en PingPongbaas van de club worden. Daarnaast is dit ook bedacht om jouw club te verbinden met de regio en potentiële nieuwe leden. Wij verbinden de club met spelers die op tafels in de regio spelen. Dit kan zijn door jouw club te vragen (betaald) een clinic te geven bij een bedrijf in de regio, samen een evenement bij een buitentafel te organiseren en straks ook door niet-leden bij jouw club een speeltafel te laten boeken.

Speel jij mee?

Download de app, registreer jullie tafels en promoot het platform binnen en buiten je club!

Pakketje ontvangen? Mail naar bazen@pingpongbaas.club
 

Meer info hoe je hier met je vereniging mee aan de slag kunt? vanderwal@tafeltennis.nl