12 maart 2019

Paratafeltennis wordt op de kaart gezet in afdeling Noord

Zes mensen uit de afdeling Noord hebben op maandag 25 februari een bijeenkomst gehad over paratafeltennis in de afdeling Noord. Uitgangspunten voor dit overleg waren het geslaagde Unified Toernooi tijdens de Groningse Kampioenschappen in Loppersum in januari en de Dutch Open in Stadskanaal begin november. 

Paracommissie Noord
Aan het eind van het overleg hebben de aanwezigen afgesproken om samen de Paracommissie Noord te gaan vormen. Vanuit Team Parasport/Sportparticipatie van de Tafeltennisbond zal er ondersteuning zijn. Voor het uitvoeren van een aantal activiteiten dit jaar is financiering mogelijk met dank aan partners waarmee de Tafeltennisbond samenwerkt, zoals de Johan Cruyff Foundation en HandicapNL. Er worden de komende tijd diverse activiteiten op de agenda gezet. Als belangstellende tafeltennissers en/of verenigingen meer informatie willen weten, dan kunnen zijn contact opnemen met Matthias Dul via afdelingsondersteuner@nttbnoord.nl of door te bellen met 06-34260518. Paratafeltennis wordt dus op de kaart gezet in de afdeling Noord! 

Op 15 juni staat tafeltennis bovendien op het programma van de Special Olympics Regionale Spelen in Groningen. (Foto boven dit bericht is gemaakt door Bennie Schoonhoven van DTTC'78 uit Appingedam.)