06 september 2018

Opleiding tafeltennistrainer 3 compact bijna vol

In het komende seizoen heeft NTTB Opleidingen het aanbod van de trainersopleidingen enigzins gewijzigd ten opzicht van voorgaande jaren. Er worden zowel in het najaar als in het voorjaar aparte opleidingen Tafeltennistrainer 2 georganiseerd. Ook de compacte TT3 is toegevoegd aan de mogelijkheden om een opleiding te volgen. En met succes. Want de opleiding TT3, die plaatsvindt aan het einde van het jaar met twee opeen volgende weekenden aan workshops in december, is nagenoeg vol.

Nieuwegein
Voor de opleiding TT3 in Nieuwegein zijn nog voldoende plaatsen, dus inschrijven kan nog steeds. Wel zullen de meest geschikte kandidaten voor de compacte TT3 een plaats krijgen in die opleiding en zal de rest het aanbod krijgen om deel te nemen in Nieuwegein. De opleidingen Tafeltennistrainer 2 heeft al enkele inschrijvingen, maar het lijkt erop dat nog niet alle verenigingen de potentiële trainers al voldoende gestimuleerd heeft om een opleiding te doen. Er is nog maar 1 week om in te schrijven voor de TT2's in Roosendaal en Hoorn dus een beetje haast is geboden!

Aanmelden voor de opleidingen kan in onze webshop

Heb je als trainer of namens de vereniging vragen of ben je op zoek naar maatwerk? Mail dan naar opleidingen@tafeltennis.nl