19 juni 2018

NTTB presenteert jaaroverzicht 2017 nieuwe stijl

Tijdens de Bondsraadvergadering van afgelopen zaterdag heeft de Tafeltennisbond het jaaroverzicht 2017 in een nieuwe opzet gepresenteerd.

In tegenstelling tot andere jaren is er dit keer gekozen om het jaarverslag te presenteren in een overzichtelijk fotojaarverslag. Belangstellenden kunnen in een beknopt overzicht een terugblik lezen op de belangrijkste gebeurtenissen uit het jaar 2017.

Compilatie van 2017
Er was het nodige sportieve succes, want Li Jie won de ETTU Top16 in Antibes in Frankrijk en de dames behaalden brons op het EK in Luxemburg. Op het EK Paratafeltennis won Nederland bovendien ook drie medailles. 2017 was ook het eerste jaar van het nieuwe Meerjarenbeleidsplan. De Tafeltennisbond richt zich nadrukkelijker op de ‘pingponger’ door de start van nieuwe projecten. Het jaaroverzicht is een compilatie van wat 2017 De Tafeltennisbond heeft gebracht, met daarin ook aandacht voor de topevenementen en de breedtesport. De bijlages van het jaaroverzicht 2017 en de overige jaarverslagen zijn ook in te lezen op onze site. 

De video hieronder met actuele projecten en activiteiten van de de bond is zaterdag ook vertoond tijdens de Bondsraadvergadering.