03 juli 2018

NTTB en TTapp zetten samenwerking voort

De NTTB en TTapp blijven samenwerken op digitaal gebied. De Tafeltennisbond en app-ontwikkelaar Toni van de Wiel bereikten onlangs een akkoord voor een nieuwe overeenkomst voor de duur van drie jaar.

TTapp is de app voor de smartphone waarin alle uitslagen vanuit NAS op een gebruiksvriendelijke manier worden weergegeven. Alle poules van de landelijke, maar ook de afdelingscompetitie zijn in TTapp terug te vinden. Ook statistieken van spelers en speelsters zijn terug te vinden via deze applicatie, die al ruim drie jaar intensief gebruikt wordt door tafeltennissend Nederland.

Onwikkelingen
De Tafeltennisbond ziet TTapp als een zeer nuttige applicatie en heeft net als ontwikkelaar Toni van de Wiel (rechts op de foto naast directeur Achim Sialino) de wens om het platform te optimaliseren. Het streven is om in de toekomst functionaliteiten van het platform te verbeteren. De wens bestaat om aandacht te besteden aan onderwerpen als digitale wedstrijdformulieren en digitale bondskaarten. Meer informatie over de app is terug te vinden op www.ttapp.nl. De app is te downloaden via de App Store en de Playstore