11 juni 2018

Nieuwsbrief

Ontvang je de nieuwsbrief niet, of niet meer? Vanwege de AVG wetgeving hebben we ons bestand met ontvangers moeten opschonen en is (opnieuw) aanmelden noodzakelijk.

De AVG stelt dat een geregistreede opt-in noodzakelijk is om een nieuwsbrief te mogen versturen. Een groot deel van de database met ontvangers van de nieuwsbrief bestond echter uit leden die er voor de allereerste nieuwsbrief vanuit bondszijde in zijn opgenomen. Zij waren kennelijk tevreden met het ontvangen van de nieuwbrief, want zij hebben zich nooit afgemeld (wat eenvoudig mogelijk is middels de link onderaan elke nieuwsbrief). Maar van een echte geregistreerde aanmelding of opt-in was dus geen sprake en dat voldoet niet meer aan de huidige wetgeving.

Alle abonnees hebben daarom op 25 mei het verzoek gehad om zich opnieuw aan te melden. Logischerwijze heeft niet iedereen dat gezien. Heb je daarom de nieuwsbrief van afgelopen vrijdag niet ontvangen, maar wil je deze toch hebben? Meld je aan via onderstaande link! Daar vind je ook nog de nieuwsbrief van deze maand.