10 augustus 2018

'Nieuwe' studentenvereniging in Tilburg

STT Hyperion (Tilburg) maakt een doorstart en zal zich bij de NTTB aansluiten. Na een periode van afwezigheid heeft Hyperion weer een nieuw bestuur. Bij een nieuw bestuur hoort een nieuwe koers, vandaar dat de vereniging verder gaat met een nieuw logo, een kleine naamswijziging (STT Hyperion) en een nieuwe kleur. Hyperion verwacht binnenkort met ongeveer 15 leden te kunnen starten en wordt weer aangemeld bij de NTTB.

De doorstart van Hyperion loopt parallel aan de organisatie van de Nederlandse Studenten Kampioenschappen op zondag 11 november in T-Kwadraat Tilburg. Deze NSK wordt tegelijk met het A-Jeugdranglijsttoernooi en de NJK Paratafeltennis georganiseerd. Op deze dag wordt niet alleen gestreden om de titel Nederlands Studenten Kampioen, maar wordt ook gestreden om de PingPongStudentTeamCup, een fun-toernooi voor studententeams van 2 tot 4 personen. Voorwaarde om deel te kunnen nemen is dat de student voltijd student is aan een Nederlandse hogeschool of universiteit. Ook buitenlandse studenten die hieraan voldoen kunnen meedoen.

 

Hieronder op deze kaart kun je zien in welke steden je nog meer lid kunt worden van een tafeltennisclub voor studenten. Bij elke locatie kun je ook het adres en de website van de club vinden.

Hieronder de acht clubs op een rijtje:

   De Stuiterd uit Wageningen
   Idefix uit Groningen
   Taveres uit Eindhoven
   Thibats uit Enschede
   Hyperion uit Tilburg
   Traiectum uit Utrecht  
   U.S. uit Amsterdam
   Akris uit Nijmegen