11 juni 2018

Nederlandse winnaars op Para Table Tennis Spanish Open

De Para Table Tennis Spanish Open zijn succesvol verlopen voor de Nederlandse ploeg. In Spanje boekten de Nederlandse spelers en speelsters fraaie resultaten.

Kelly van Zon en Jean Paul Montanus behaalden in Spanje de eerste plaats! In klasse 7 versloeg Kelly de Russische Shishkina met 3-0 en Jean Paul Montanus was in de eindstrijd met 3-0 in klasse 7 veel te sterk voor de Spanjaard Morales! 
Max van Amerongen, Jean Paul Montanus en Devin Wassink wonnen goud in klasse 8, Gerard van Grunsven behaalde in klasse 5 met zijn gelegenheidsspeler uit Brazilië Segatto zilver en Bas Hergelink won met zijn gelegenheidsspeler uit Brazilië Cladio Massad brons in klasse 10.
 
Bas Hergelink verloor in het individuele toernooi in klasse 10 helaas de finale en Gerald van Grunsven (klasse 5) en Max van Amerongen (klasse 8) werden uiteindelijk beiden derde. Ook Hans Speek en Dustin Eier deden mee aan het toernooi, maar zij wisten helaas niet de finales te bereiken. Al met al toch weer een zeer geslaagd toernooi van de Nederlandse ploeg.

Alle uitslagen zijn terug te lezen op de site van de ITTF. Foto's van de prijsuitreiking zijn te bekijken op het Facebookaccount van de Tafeltennisbond.