02 maart 2019

Mark Heezen en Ina van Selling-Heideveld geslaagd voor opleiding Scheidsrechter 4

Mark Heezen en Ina van Selling-Heideveld zijn beiden geslaagd voor de opleiding Scheidsrechter 4. Het duo ontving hun diploma op de zaterdag tijdens de briefing, voorafgaand aan het NK Tafeltenis 2019 in Zwolle. Hierna mochten de twee direct aan de bak als verantwoordelijk scheidsrechter tijdens het toernooi in Landstede. 

Ina van Selling-Heideveld slaagde op 23 februari voor de opleiding, tijdens de wedstrijd die ze leidde in Hilversum. Mark Heezen leidde op 16 februari een pittige wedstrijd van Tempo-Team Amsterdam op een zeer goede manier, waardoor ook hij het diploma heeft verdiend.

Scheidsrechter 4
Deze opleiding is competentiegericht, maatgericht toegespitst op de individuele kandidaat, en bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Naast de pittige spelregeltoets wordt er een aantal wedstrijddagen stage gelopen tijdens eerstedivisiewedstrijden onder begeleiding van topscheidsrechters en -opleiders. Voordat er deelgenomen kan worden aan de opleiding dient men in het bezit te zijn van het diploma Scheidsrechter 3.