28 september 2018

Maak kennis met Push-Pong One

Afgelopen maand kreeg MJ Tafeltennis de definitieve versie van het product Push-Pong geleverd en vanaf nu zijn de Push-Pong One setjes volop verkrijgbaar bij MJ. Ook bij Sport Europe, TTsport en Heemskerk zijn deze multi inzetbare batjes te koop. De setjes vliegen de deur al uit naar o.a. verenigingen en scholen.

Voor de mensen die nog geen kennis hebben gemaakt met deze vorm van tafeltennis een korte introductie:

Push-Pong is een vereenvoudigde en aangepaste vorm van tafeltennis. Het is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen en minder validen. Bij Push-Pong wordt het batje gebruikt om te duwen over de tafel. Hierdoor rolt de bal over de tafel i.p.v dat deze stuitert. De bedoeling van het spel is niet om zo hard mogelijk te spelen en op die manier punten te scoren, maar om samen een record te halen door de bal zo lang mogelijk op tafel te houden. Als variatie hierop kunnen er mikonderdelen op de tafel worden geplaatst om op deze manier wel met een puntentelling te werken.

Push-Pong is uitermate geschikt om aan de slag te gaan met jonge jeugd. Met deze spelvorm is het mogelijk om met kinderen vanaf 5 jaar aan de slag te gaan met tafeltennis. Dit zorgt ervoor dat kinderen al heel vroeg kennis maken met tafeltennis en daarmee wordt de stap naar de vereniging een stuk makkelijker. Het is ook interessant om scholen te wijzen op Push-Pong tijdens de gymles.

Ga naar de webshop van MJ Tafeltennis voor meer informatie en om te bestellen:

https://mjtafeltennis.nl/winkel/