03 mei 2019

Lintjes voor belangrijke tafeltennisvrijwilligers

Drie diehard tafeltennisvrijwilligers zijn vorige week beloond met een Koninklijke onderscheiding. Hans van Leeuwen, Bennie Schoonhoven en Marcel van Groesen zijn nu Lid in de Orde van Oranje Nassau. Proficiat allemaal namens de NTTB!

Bennie Schoonhoven
Benie Schoonhoven is vanaf 1979 tot heden vrijwilliger en jeugdtrainer bij tafeltennisvereniging DTTC ’78 in Appingedam. Bijna 40 jaar is hij de spil binnen de tafeltennisvereniging. Bennie Schoonhoven organiseert evenementen, is materiaalman, fotograaf, houdt ledenlijsten bij, maakt teamindelingen voor de competitie. Kortom, hij is de steun en toeverlaat voor de hele tafeltennisclub. Als een clublid iets naars meemaakt, of juist iets vrolijks, altijd stuurt hij een kleine attentie. Het kan een kaartje zijn, een bloemetje of een knuffelbeer. Niemand wordt vergeten. Verder zorgt Schoonhoven voor de Sinterklaasavonden en zijn de Pannenkoekavonden ter afsluiting van het kalenderjaar befaamd bij de tafeltennisvereniging. (tekst via Eemskrant.nl)

Hans van Leeuwen
Hans van Leeuwen (56) is al 34 jaar lang bestuurslid bij tafeltennisvereniging Play Fair in Leimuiden. Ook als lid is hij overal inzetbaar. Verder is hij medeoprichter en bestuurslid van supportersvereniging De Twaalfde Man en van de Stichting Vrienden van S.V. Kickers ’69. Er waren leden van Play Fair aanwezig en de tafeltennisclub is enorm trots op de oud-voorzitter van de club. 

 

Marcel van Groesen 
Waar gesport wordt, daar is Marcel van Groesen. Hij is sinds 1990 teller bij het 1e damesteam van volleybalclub Jola/Olympus. Tevens nam hij hier enkele jaren de rol van voorzitter voor zijn rekening. Tussen 1997 en 2012 was hij voorzitter van tafeltennisvereniging Die Meede en sinds 2003 bestuurslid van de Onderlinge Zaalvoetbal Competitie in De Amerhal. (tekst en foto BN de Stem).