07 november 2019

Inschrijving NTTB Tafeltenniskamp 2020 geopend!

Ben jij in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar en wil je komende zomer veel tafeltennissen en lol maken? Doe dan mee aan het NTTB-Tafeltenniskamp 2020 dat zal plaatsvinden van maandag 3 t/m zaterdag 8 augustus in het Limburgse Venray en Ysselsteyn. 
 
Het is alweer het 7e jaar op rij dat dit populaire kamp wordt georganiseerd. Het afgelopen jaar genoten maar liefst 55 jongens en meisjes van een fantastische week en ook dit jaar zal weer een enerverende belevenis worden. Wil jij veel tafeltennissen, training krijgen van gediplomeerde trainers, sportieve spellen spelen, chillen rondom het kampvuur, in het bos gedropt worden en overnachten in een stoere en luxe blokhut? Kom dan naar het leukste tafeltenniskamp van komende zomer! 
 
Alle informatie over het NTTB-Tafeltenniskamp vind je terug op www.nttb.nl/tafeltenniskamp, direct inschrijven kan natuurlijk ook!
 
 
Jaarlijks nemen er zo'n 50 á 60 tafeltennissers deel aan het kamp. Sommige spelers hebben al jarenlange tafeltenniservaring terwijl anderen pas een paar maanden lid zijn van een tafeltennisvereniging, het kamp is voor ieder niveau geschikt! De succesvolle trainersstaf van vorig jaar zal er vrijwel zeker in 2020 ook weer bij zijn! De staf bestaat onder andere uit Dave Wolbertus, Dicky de Jong, Rick Pouwels, Maarten Peters, Ena Spahic, Nils Vervoort, Amber van der Velde en kampleider Sven Groot. 
 
Kwaliteit & Vol Pension
De deelnemers ontvangen bij aankomst een gaaf welkomstpakket met daarin o.a. een kamp T-shirt. Gedurende het kamp overnacht iedereen in luxe 12-persoons blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden. Deze blokhutten staan evenals de begeleidershuisjes in een cirkel rondom het kampvuur. Vlak naast de slaapvertrekken bevindt zich een voetbalveld en een volleybalveld. Verder wordt de accommodatie omringd door bosgebied. Het eten en drinken is all inclusive! Dat wil zeggen inclusief ontbijt, lunch, avondeten en frisdrank. Daarnaast wordt er dagelijks gezorgd voor fruit & snacks.
 
                                                                                                        Huisjes JOC
 
Begeleiding & activiteiten
Onder leiding van gediplomeerde trainers ga je aan de slag achter de tafel en ontvang je professionele ondersteuning in het verbeteren van jouw tafeltennisvaardigheden. Bovendien komt er ook een mystery guest langs om jou tips te geven en sluiten we af met een groot toernooi. Naast het tafeltennissen worden er diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Ook staat er iedere avond een gave activiteit op het programma. Leuke bosspellen en een spannende dropping zijn zeker een onderdeel van het avondprogramma. En wat is een kamp zonder bonte avond en disco? Al met al een week om nooit meer te vergeten!
 
Vragen / meer informatie
Je kunt ook contact opnemen met kampleider Sven Groot via groot@tafeltennis.nl of 06 – 27 09 02 61.