13 december 2018

Inschrijving NTTB Tafeltenniskamp 2019 geopend!

Ben jij in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar en wil je komende zomer veel tafeltennissen en lol maken? Doe dan mee aan het NTTB tafeltenniskamp 2019 ‘Vrienden Maken’ dat plaats vindt van maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus in het Limburgse Venray en Ysselsteyn. 

Komende zomer organiseert de Nederlandse Tafeltennisbond alweer voor het 6e jaar op rij een tafeltenniskamp voor jeugdspelers. Wil jij veel tafeltennissen, training krijgen van gediplomeerde trainers, sportieve spellen spelen, chillen rondom het kampvuur, in het bos gedropt worden en overnachten in een stoere en luxe blokhut? Kom dan naar het leukste tafeltenniskamp van komende zomer! 

Alle informatie over het NTTB tafeltenniskamp vind je terug op www.nttb.nl/tafeltenniskamp, direct inschrijven kan natuurlijk ook!

Interviews met trainers en deelnemers van een eerdere editie

Zoals je in de filmpjes ziet, velen zijn je al voorgegaan! Jaarlijks doen er zo'n 45 deelnemers mee afkomstig vanuit heel Nederland. De succesvolle trainersstaf van vorig jaar zal er in 2019 ook weer bij zijn! De staf bestaat onder andere uit Dave Wolbertus, Dicky de Jong, Rick Pouwels, Maarten Peters, Ena Spahic, Nils Vervoort, Amber van der Velde en kampleider Sven Groot. 

Kwaliteit & Vol Pension
De deelnemers ontvangen bij aankomst een gaaf welkomstpakket met daarin o.a. een kamp T-shirt, leuke items ter herinnering aan het kamp en een tegoedbon van € 15,- te besteden bij Posno Sport. Gedurende het kamp overnacht iedereen in luxe 12-persoons blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden. Deze blokhutten staan evenals de begeleidershuisjes in een cirkel rondom het kampvuur. Vlak naast de slaapvertrekken bevindt zich een voetbalveld en een volleybalveld. Verder is de accommodatie omringt door bosgebied. Het eten en drinken is all inclusive! Dat wil zeggen inclusief ontbijt, lunch, avondeten en drank. Daarnaast wordt er dagelijks gezorgd voor fruit & snacks.

Begeleiding & activiteiten
Onder leiding van gediplomeerde trainers ga je aan de slag achter de tafel en ontvang je professionele ondersteuning in het verbeteren van jouw tafeltennisvaardigheden. Bovendien komt er ook een mystery guest langs om jou tips te geven! Zo is meervoudig paralympisch kampioene Kelly van Zon al eens langs geweest en afgelopen jaar waren dat eredivisiespelers en tevens Wereldkampioenen in Ultimate Table Tennis Martijn én Boris de Vries. Wie er dit jaar komt houden we nog even geheim. Naast het tafeltennissen worden er ook diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Ook staat er elke avond een gave activiteit op het programma. Leuke bosspellen en een spannende dropping zijn zeker een onderdeel van het avondprogramma. En wat is nou een kamp zonder bonte avond en disco? Al met al een week om nooit meer te vergeten!

Vragen / meer informatie
Je kunt ook contact opnemen met kampleider Sven Groot via groot@tafeltennis.nl of 06 – 27 09 02 61.

After movie van een eerdere editie