02 oktober 2018

Inschrijving landelijke finale Table Stars the Battle 2019 is geopend!

De finale van het landelijke scholenkampioenshap komt er weer aan! Tijdens de NK-A op zondag 3 maart 2019 strijden de duo-schoolteams weer om de befaamde titel: ‘’ Beste tafeltennissende basisschool van Nederland’’.  Het is vanaf nu mogelijk een team in te schrijven of een deelnameplek te reserveren! 

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert jaarlijks de landelijke finale van het basisscholenkampioenschap onder de naam: Table Stars the Battle. Dit grootse evenement vindt plaats tijdens de NK tafeltennis in Zwolle (Sportcentrum Landstede). De NTTB heeft daar de beschikking over een grote breedtesporthal waarin 40 tafels staan opgesteld. Vanuit het hele land komen schoolteams tezamen om de strijd aan te gaan met andere scholen en daarbij natuurlijk een fantastische dag te beleven. 

Deelnemen
Verenigingen die een lokaal basisscholenkampioenschap organiseren krijgen de mogelijkheid om per categorie een schoolteam aan te melden voor de landelijke finale. Het kan zijn dat de opzet van een lokaal basisscholenkampioenschap afwijkt van de opzet van de landelijke finale en dus dat teams er tijdens de landelijke finale iets anders uitkomen te zien qua indeling en sterkte. Kijk goed naar de deelnameregels van de landelijke finale en houdt hier rekening mee.

Let op! De opzet van the Battle 2019 is gewijzigd t.o.v. de jaren ervoor, lees onderstaande documenten goed door!
In het kort: In totaal is er plek voor 64 schoolteams, ieder team bestaat uit 2 spelers van hetzelfde geslacht, afkomstig van dezelfde basisschool. Een schoolteam schrijft zich in voor één categorie: Jongens 5/6, Jongens 7/8, Meisjes 5/6 en Meisjes 7/8. Omdat het evenement bedoeld is voor beginnende tafeltennissers zijn er voorwaarden opgesteld om te kunnen deelnemen. Zo mogen er alleen kinderen deelnemen die 1. niet lid zijn van een tafeltennisvereniging of die 2. per 1 september 2018 (of later) lid zijn geworden van de tafeltennisvereniging. Iemand die bijvoorbeeld in maart 2018 lid is geworden mag niet deelnemen.

Een schoolteam inschrijven / deelnameplek reserveren
Direct inschrijven? Klik dan op dit inschrijfformulier! Indien je nog niet alle gegevens zoals spelersnamen, contactgegevens en shirtmaten hebt, kun je wel alvast een plek reserveren voor de landelijke finale. Meld je deelname per e-mail aan Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.