25 maart 2019

Geslaagde verenigingsbijeenkomst over paratafeltennis

Op zaterdag 23 maart vond de jaarlijkse verenigingsbijeenkomst paratafeltennis weer plaats op het bondsbureau in Nieuwegein. Deze bijeenkomst stond in het teken van de ontwikkelingen in de afgelopen jaren en met name de kansen die verenigingen dit jaar hebben vanuit een extra impuls voor paratafeltennis.
Extra financiering
Naast meerjarige samenwerkingen met de Dirk Kuyt Foundation (vooral op het gebied van wedstrijdsport) en de Johan Cruyff Foundation (vooral gericht op jongeren, op scouting en talentherkenning, en op sportparticipatie) heeft de Tafeltennisbond dit jaar ook extra financiering vanuit de Rabobank Foundation en HandicapNL. Dankzij deze ondersteuning kunnen we dit jaar veel activiteiten uitvoeren om paratafeltennis door te ontwikkelen en nog beter op de kaart te zetten. De aanwezige verenigingen hadden veel belangstelling voor deze informatie. Er waren ook diverse aanwezigen die concreet op zoek zijn naar mogelijkheden om paratafeltennis in hun eigen club of omgeving een impuls te geven.

De aanwezigen tijdens de sessie kregen een presentatie te zien. Lees ook een uitgebreid verslag van de verenigingsbijeenkomst.

Wil je meer informatie over paratafeltennis, neem dan contact op met Ineke de Graaf van Team Parasport.

Om meer inzicht te krijgen van de waarde van parasport, zie de filmpjes:
Creating Space van het Johan Cruyff Foundation

Wat is paratafeltennis?
 

Bekijk ook de digitale brochure Paratafeltennis in Nederland. 

Lees ook een uitgebreid verslag van de verenigingsbijeenkomst.