02 december 2016

Final Four op 11 december in Den Bosch

Zondag 11 december staat de zaal van TTV Kruiskamp '81 in Den Bosch voor het derde jaar op rij in het teken van de Final Four. Tijdens de Final Four worden de halve finales en finale van de Eredivisiecup en NTTB Beker gespeeld.

Eredivisiecup

De vier beste teams na een halve competitie in de eredivisie plaatsen zich voor de Eredivisiecup. Bij de heren zijn dat Itass/DTK ’70, Enjoy&Deploy Taverzo, Smash ’70 en Klimaatgroep Stars. De geplaatste teams bij de dames zijn Dozy Den Helder/Noordkop, VTV (N), SKF en Scylla.

In 2015 waren de titels voor Enjoy&Deploy Taverzo en Dozy Den Helder/Noordkop. Ook dit jaar behoren beide teams tot de favorieten. Bij de heren zijn de verschillen echter klein en is er van alles mogelijk, Itass/DTK ’70 voert op dit moment de stand aan in de eredivisie. Bij de dames zijn er veel verschuivingen geweest in de teams wat ook tijdens de Eredivisiecup voor extra spanning zal zorgen.

Programma Eredivisiecup
12.30 uur halve finales (4 tafels)
16.30 uur finales (2 tafels)

NTTB Beker
Dit jaar wordt bij de NTTB Beker alleen een toernooi gespeeld bij de heren, bij de dames waren er helaas te weinig aanmeldingen. De strijd om de titel gaat tussen TTC Middelburg, SKF, VVV en Alexandria ’66. Alle vier de teams wisten zich in de kwartfinales te plaatsen voor de finaledag in Den Bosch.

Programma NTTB Beker
10.30 uur halve finales (2 tafels)
14.30 uur finale (1 tafel)