04 juni 2019

Extra geld voor para-verenigingen

HandicapNL steunt dit jaar enkele initiatieven binnen Paratafeltennis. Nu is er een unieke kans om geld binnen te halen voor je club! Verenigingen wordt gevraagd mee te helpen met de collecte die van 22 tot en met 28 september 2019 wordt gehouden. 

50% van de opbrengst van het door jullie opgehaalde bedrag gaat terug naar jullie eigen club!
Clubs, stichtingen en verenigingen die tijdens de collecteweek geld ophalen voor HandicapNL, ontvangen de helft van het bedrag terug. Dit kunnen ze bijvoorbeeld besteden aan activiteiten voor mensen met een handicap. De andere helft gaat naar het project Buddies. Vriendschap is een randvoorwaarde van geluk en is er voor iedereen. HandicapNL vindt het belangrijk dat mensen met een licht verstandelijke beperking niet eenzaam zijn, daarom inspireert [Buddies] jongeren met en zonder beperking om het beste van zichzelf met elkaar te delen. [Buddies] motiveert deze jongeren om samen iets te ondernemen, te organiseren of samen te werken. De leukste momenten beleef je immers samen. Met de opbrengst van de collecte  willen we 1000 vrijwilligers opleiden voor Buddy. Zo zorgen we samen voor meer mogelijkheden voor deze groep.

Organiseert jouw (sport)vereniging of club ook activiteiten voor mensen met een fysieke of verstandelijke beperking? Meld je dan nu aan voor de HandicapNL Collecte van 22 t/m 28 september 2019. Ruim 200 clubs en verenigingen doen inmiddels mee met de HandicapNL Collecte. Met een aantal collectanten gaan zij tijdens de collecteweek op pad. Je ziet ze met verzegelde collectebussen en promotiemateriaal van hun eigen club én HandicapNL.

Meld je vereniging aan!
Wil je meer informatie of jouw vereniging direct aanmelden? Stuur dan een mailtje met onderstaande informatie naar Hans Wouda van HandicapNL. Hij laat je dan zo snel mogelijk weten of je aan de slag kunt en hoe dat werkt.

Naam vereniging:
Project of doel waaraan je de eigen opbrengst wilt besteden (moet altijd voor mensen met een handicap zijn):
Plaats(en) waar je wilt collecteren:
Schatting van het aantal collectanten:
Naam, telefoonnummer en e-mailadres contactpersoon:
 
Meld je aan voor deze collecte als vereniging en collecteer voor je clubkas én mensen met een handicap.