08 augustus 2017

Eerste editie AH Sportfestijn in Haagse Zuiderpark

Albert Heijn organiseert in samenwerking met NOC*NSF, gedurende het weekend van 9 en 10 september, het eerste AH Sportfestijn. Het Haagse Zuiderpark vormt dan een weekend lang hét sportfestivalterrein van Nederland, waar het hele gezin een actieve dag ervaart en met veel plezier en inspiratie allerlei sporten en gezond eten ontdekt. 

De kaartverkoop voor het AH Sportfestijn is gestart. Een kaartje voor kinderen kost 5 euro, volwassenen betalen 10 euro. Voor de omwonenden van het Zuiderpark liggen 3000 gratis sportfestijnkaarten klaar om tijdens het AH Sportfestijn mee te bewegen.

Uiteraard is Tafeltennis vertegenwoordigd op het Sportfestival. In samenwerking met MJ Tafteltennis zullen bezoekers kennis kunnen maken met diverse vormen van tafeltennis.

NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel: een actievere levensstijl toegankelijk maken voor alle Nederlanders, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Om dit doel te bereiken organiseren zij naast het AH Sportfestival ook de AH Sportactie. Een landelijke spaaractie waarbij klanten van Albert Heijn bij iedere 10 euro aan boodschappen een AH Sportzegel ontvangen. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Elke volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot vijf keer gratis sporten en daarmee kennismaking met tal van sportclubs in de buurt.