23 januari 2019

Edwin Ransz: uitbreiding commissie accommodatiezaken

Accommodatievraagstukken zijn meestal ingewikkelde projecten. Er komt veel bij kijken voordat uiteindelijk een nieuwe of verbouwde accommodatie gereed is. Specialistische ondersteuning is daarbij erg gewenst. Peter van Mil vervult die rol binnen de NTTB en Edwin Ransz komt hem daarbij ondersteunen op het gebied van accommodatiezaken bij de NTTB. Hij stelt zichzelf kort even voor in een introductieberichtje.
 
Edwin Ransz: "Met veel plezier en enthousiasme kom ik graag de commissie Accommodatiezaken versterken. Als 47-jarige ben ik woonachtig in het Limburgse Swalmen en gehuwd met Saskia. Sinds mijn 11e jaar ben ik lid van tafeltennisvereniging Destatec. Binnen deze vereniging ben ik onder andere vele jaren actief geweest als speler, trainer, bestuurslid en voorzitter. Ook ben ik een aantal jaar actief geweest als bestuurslid binnen de afdeling Limburg."
 
"Verder ben ik werkzaam bij een gemeente als technische beleidsmedewerker op het gebied van bouwen. Daarnaast heb ik een eigen bouwkundig adviesbureau. Met mijn kennis en ervaring hoop in binnen de commissie Accommodatiezaken een bijdrage te kunnen leveren op het gebied van bouw, verbouw en onderhoud van accommodaties."
 
De Nederlandse Tafeltennisbond wenst Edwin veel succes en we zijn blij dat hij zich gaat inzetten op het gebied van accommodatiezaken. Edwin Ranz is voor vragen en contact te bereiken via ransz@tafeltennis.nl .
 

De  NTTB biedt u de volgende zaken: Een bouwplan en bestek voor een standaard tafeltennisaccommodatie. Hiermee bespaart u de ontwerpkosten en ondersteuning van de verenigingsconsulent accommodaties. Lees alles over accommodatie-ondersteuning door de NTTB.