02 oktober 2010

Edgar Verkooijen vertrekt om persoonlijke redenen als NTTB-voorzitter

Edgar Verkooijen heeft besloten om het voorzitterschap van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) vanwege persoonlijke redenen neer te leggen. De 38-jarige Tilburger werd in juni 2008 gekozen. Onder zijn leiding heeft de tafeltennisbond in de afgelopen twee jaar grote stappen vooruit gezet.

"Toen ik aantrad, had ik het doel om de NTTB weer op orde te brengen. Dat is absoluut gelukt en ik ben trots dat onder mijn leiding die opdracht is volbracht”, zegt Verkooijen. Ik was hiermee graag doorgegaan, maar vanwege persoonlijke omstandigheden heb ik er voor moeten kiezen om het voorzitterschap neer te leggen.”"

Vice-voorzitter Ronald Kramer zal vanaf heden als waarnemend voorzitter van de NTTB fungeren. "We zijn geraakt door de persoonlijke afweging van Edgar Verkooijen, maar hebben daar uiteraard alle respect voor. Onder zijn energieke voorzitterschap is de NTTB in de afgelopen tweeënhalf jaar op alle gebieden weer op de rails gezet. Zonder zijn grote inzet zou dat niet gebeurd zijn.”"

Verkooijen wil zich graag als vrijwilliger actief blijven inzetten voor het tafeltennis. De NTTB gaat in de komende periode op zoek naar een nieuwe voorzitter.

NTTB/HH