02 februari 2018

Doe mee aan het NK tafeltennis voor basisscholen!

Op zondag 4 maart vindt alweer voor de zesde keer op rij de landelijke finale van het basisscholenkampioenschap plaats:Table Stars the Battle!

Het belooft weer een waar spektakel te worden, scholen vanuit het hele land komen naar Zwolle, om daar te strijden voor de felbegeerde titel: ‘Best tafeltennissende basisschool van Nederland’.
Welke basisscholier droomt er nou niet van om te mogen deelnemen aan een landelijke finale? 
Geef hen die kans door deel te nemen aan dit fantastische evenement. Heb je als vereniging een lokaal basisscholentoernooi georganiseerd en wil je nog met een team deelnemen aan de landelijke finale? Neem dan snel contact op met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl 
 
Waarom is de landelijke finale zo’n leuk evenement?
Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes van school op stap naar Zwolle, door het teamtoernooi wordt de band met elkaar versterkt. Je beleeft samen een leuke dag en strijdt voor je school. Óók kan er gekeken worden naar toptafeltennis. Het evenement is namelijk gelijktijdig met de NK tafeltennis voor senioren. Maar dat is nog niet alles: alle deelnemers ontvangen een leuke goodiebag en een Battle shirt van TT-sport.
 
Tijdens deze unieke dag wordt er ook een heuse demonstratie verzorgd door de heren van MJ tafeltennis. Deze ‘tafeltennisacrobaten’ laten zien hoe leuk tafeltennis wel niet is en wat je allemaal kunt doen met een tafeltennisballetje. Ook staan zij met een ‘tafeltennis speeltuin’ waarbij iedereen leuke spelletjes kan komen spelen. Daag een robot uit of bekijk hoe hard je kunt smashen!
 
Al met al een écht dagje uit voor iedereen! Op deze site staat verder alle informatie over dit evenement.