24 juni 2019

Deelnemers in Afdeling West slagen voor Tafeltennistrainer 2

Afgelopen zondag 23 juni vonden de eerste examens plaats voor de opleiding Tafeltennistrainer 2 in Zoetermeer. Dankzij een flinke investering van de afdeling West konden 13 deelnemers 'gratis' deze opleiding volgen als ze zouden slagen.

Tijdens deze eerste reeks met praktijkexamens deden 7 kandidaten mee. De resterende deelnemers zullen op een later moment ook praktijkexamen doen. Allen zijn geslaagd onder toeziend oog van praktijkbeoordelaar Roy Visser. Hij is oud-eredivisiespeler, Tafeltennistrainer 3 en in het dagelijks leven opleider van beoordelaars in het onderwijs.

Op de foto (genomen door Arthur van Galen) zie je v.l.n.r. achter: Hoofd Opleidingen Michiel de Korte, Ron Vollebregt en Gerko van de Wateren;
voor: Daniëlla van der Raaf, Ilse van Es, Jan Willem Ekema, Mohammed Al Saadi en beoordelaar Roy Visser. Lennert Eikelenboom is ook geslaagd, maar moest helaas eerder weg.

Extra trainers
Dankzij dit initiatief van de afdeling West hebben veel verenigingen weer (extra) trainers die weten wat ze doen! Meer informatie over de exacte afspraken kun je opvragen bij afdelingsondersteuner Sven Groot. Als afdeling ook interesse in een maatwerkprogramma? Neem contact met ons op via opleidingen@tafeltennis.nl voor advies!