28 maart 2018

Bedrijfstafeltennis van start

Nadat op 20 februari het eerste interne bedrijfstoernooi namens de Tafeltennisbond door MJ Tafeltennis georganiseerd werd bij Flowtrader Amsterdam, volgden de afgelopen weken andere bedrijven waar bewegen in zijn algemeenheid en tafeltennis in het bijzonder een (klein) onderdeel uit gaat maken van bewegen op de werkvloer. 

Door de samenwerking met Sport en Zaken heeft de Tafeltennisbond een gedeelte van het sportaanbod mogen invullen op de 8 locaties van Sweco. De aftrap van de ‘bewegen @sweco-markt’ vond op 5 maart plaats, op het hoofdkantoor in De Bilt. Onze medewerkers Michiel de Korte en Marthijn van der Wal verzorgden daar een iPong clinic voor de medewerkers.

Op 15 maart kwam daar een clinic/instuif voor de medewerkers van Capgemini bij. De medewerkers werden enthousiast gemaakt voor een potje tafeltennis. Verschillende iPong tafels stonden verspreid door de ruimte en er was een speciale zaal met drie professionele tafeltennistafels. Enkelspel, dubbelspel, rond-de-tafel, alles kon! Totaal verschenen er zo’n 100 mensen achter de tafels in twee uur tijd. Deze activiteit werd volledig verzorgd door MJ Tafeltennis.

Ook interesse in één van de vele activiteiten of producten om het tafeltennissen op de werkvloer nog leuker te maken? Neem dan contact op via bedrijven@tafeltennis.nl of neem een kijkje op de speciale ‘menukaart’.